Activiteiten

Innovatief Nieuwkoop

Een avond waar iedere Nieuwkoopse ondernemer welkom was en daar is ruim gehoor aan gegeven. In een grote tent bij TechniekHuis Nieuwkoop nam om 20.00 uur  voorzitter Leo Kooyman het woord. Hij, maar ook het hele V.O.N. bestuur, is blij dat we nu elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. Er zijn momenteel enorm veel projecten en initiatieven bij de V.O.N. en de gemeente waar we elkaar hard bij nodig hebben.
Samenwerking en de schouders eronder is daarbij essentieel, kijk alleen maar naar de energie problematiek.

Na dit welkom  was er gelegenheid voor ondernemers om in maximaal vijf minuten tijd hun innovatie te laten zijn aan het publiek. Razend interessant en inspirerend! Maar liefst negen bedrijven verschenen er op het podium. De deelnemers waren: Grizz Energy Gum, The Lake Inn, Bershire Butcher, Bike Shop Reefos, Greenhouse Marketeers, ISupCenter, Omefa, Techniekhuis en ShaveMate. Dat deze avond gehouden werd voor de deuren van het TechniekHuis was natuurlijk geen toeval. Ook TechniekHuis pitchte met hun innovatie nl. de TechNiChallenge. Na afloop van het programma waren alle ondernemers in de gelegenheid om een kijkje te nemen bij de TechNiChallenge. De inspiratiebron   voor een technisch en duurzaam Nieuwkoop.

Het was een zeer geslaagde avond waar men ook weer eens met elkaar gezellig kon netwerken. Mede door een financiële bijdrage van Ondernemersfonds Nieuwkoop is deze inspirerende avond mogelijk gemaakt.