Activiteiten

Open Bedrijven Dag De Olm

Heel veel bedrijven op bedrijventerrein ‘De Olm’ in Nieuwkoop opende zaterdag 21 mei 2022 hun deuren tijdens de Open Bedrijven Dag. Dé gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen. Vol trots laten de ondernemers zien wat zij fabriceren, ontwikkelen, wat hun diensten zijn, repareren en verkopen.

Met de Open Bedrijven Dag is te ontdekken wat de  bedrijven, gevestigd op het Nieuwkoopse bedrijventerrein De Olm doen. Een unieke kans voor iedereen. Bij ruim 35  bedrijven kon men een kijkje in de keuken nemen. Van jong tot oud en van potentiële klant tot actief werkzoekende.  Jongeren kunnen zich oriënteren voordat zij een studiekeuze maken en worden zich bewust van wat een bedrijf te bieden heeft. En dat allemaal om de hoek. Want wonen en werken in Nieuwkoop gaat prima samen; geen reistijden, geen autokosten, maar lekker op de fiets naar je werk.

De gezamenlijke bedrijven van De Olm, het TechniekHuis en de V.O.N. (Verenigde Ondernemers Nieuwkoop) verzorgen deze Open Bedrijven Dag en zijn dik tevreden over de inzet van al deze bedrijven en de grote opkomst . De open dag is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage uit het Ondernemersfonds Nieuwkoop.